Murer​

Effektiv Bygge- & Skadeservice råder over egen murerafdeling, som mestrer alle former for traditionelt murerarbejde - og sætter en ære i at løse deres opgaver med fokus på kvalitet og faglig stolthed og derfor leverer et resultat med et ulasteligt helhedsindtryk, hvad enten det drejer sig om ny- og ombygning, renovering eller reparation og vedligeholdelse.​

Ud over det traditionelle murerarbejde er vores hold af erfarne murere i besiddelse af en bred vifte af specialkompetencer som bl.a. fugtteknisk isolering og standsning af opstigende grundfugt - se mere om vores specialkompetencer nedenfor.

kontakt os for en snak om, hvordan vores dygtige murerteam kan få gjort dine idéer til virkelighed.​​​

Indvendig isolering

​Forkert byggeteknik eller forkert materialevalg kan give dårligt indeklima, som er skadeligt for både mennesker og bygninger, og jo før du tager skridt til at løse problemet, jo større gevinst får du. 

Effektiv Bygge- & Skadeservice kommer gerne og gennemgår din ejendom helt uforpligtende og udarbejder et konkret forslag til en løsning på dit problem med for eksempel fugt, kulde og skimmelsvamp.

Problemer med kondens og fugt kan løses ved at isolere huset enten udefra eller indefra. En udvendig isolering vil ofte ændre facadens udseende radikalt, og man vælger derfor ofte at isolere indefra med en diffusionsåben isolering, som ikke lukker fugten inde og dermed blot bidrager til problemet. 

​Det er i den forbindelse vigtigt at vælge den rette form for isolering, og Effektiv Bygge- & Skadeservice har derfor valgt at isolere med de diffusionsåbne og skimmelhæmmende SkamoPlus-indeklimaplader, som er et åndbart system, der giver et sundt og behageligt indeklima.

Pladerne har endvidere en høj isoleringsevne, der reducerer varmeomkostningerne ganske betragteligt, således at du med denne isoleringsform får en løsning, som både tager hånd om økonomien og sundheden for dig og din familie.

​Læs mere om SkamoPlus-indeklimaplader her.

Kontakt os, og lad vores team af specialuddannede medarbejdere give dig et godt tilbud på fugtteknisk isolering, så du én gang for alle kan komme fugtproblemet i din bolig til livs.

​Se flere referenc​er på indvendig isolering h​er

Klinkegulve​

​Effektiv Bygge- & Skadeservice har mange års erfaring med lægning af klinkegulve, som indendørs er en populær gulvtype med en særdeles slidstærk og holdbar overflade.

I rum med meget trafik med fodtøj på som eksempelvis bryggers og entré vil der naturligt være et stort slid på gulvbelægningen. Klinker er derfor et overordentligt velegnet gulvmateriale, som samtidig fungerer rigtig godt sammen med gulvvarme, som kan fungere som rummets varmekilde og samtidig gør gulvet dejligt behageligt at færdes på.

​Du skal i dit valg af gulvbelægning derfor først og fremmest tage højde for rummets anvendelse og deraf følgende krav til blandt andet holdbarhed, styrke, gangsikkerhed og lydtekniske genskaber. Effektiv Bygge- & Skadeservice samarbejder blandt andet med XL, Stark, Næstved Flisecenter og Evers klinker og fliser, så vi er sikre på at levere et kvalitetsprodukt til vores kunder.

Vi har desuden stor ekspertise i opbygning af undergulve og terrændæk, så kontakt os for en snak, hvis du går i "gulvtanker". ​

​Se flere referenc​er på klinkegulve h​er

Badeværelser​

​Det erfarne murerteam i Effektiv Bygge- & Skadeservice er specialister i nybyg og renovering af badeværelser. I lyset af de ganske særlige lovkrav til konstruktion og materialer i vådrum er det altid en god idé at få fagfolk med på banen, når du går i gang med en renovering af, hvad der typisk betegnes som boligens dyreste rum. 

Dermed er du også sikker på at undgå fremtidige fugtskader og opslidende problemer med en eventuel køber, hvis du efterfølgende vælger at sælge din bolig.

I mange tilfælde vil det i opbygningen af et badeværelse være oplagt at anvende Multiplader, som er ét af de mest fleksible byggematerialer på markedet og åbner mulighed for at skabe nye spændende badeværelsesløsninger. 

Faktorer som slidstyrke, sikkerhed, god plads og rengøringsvenlige løsninger er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du beslutter dig for, hvilke materialer du ønsker anvendt i dit nye badeværelse. 

​Samtidig er det vigtigt, at du vælger en stil, som matcher husets øvrige indretning og tager højde for, at moden skifter i relation til farver og former. Som udgangspunkt er det derfor en god idé at undgå fliser, sanitet og møbler alt for modeprægede farver og former og i stedet sætte kulør på badeværelset med tilbehør, håndklæder osv.


Det er naturligvis ikke i alle boliger, at der er mange kvadratmeter til rådighed til at indrette badeværelse. Det er dog ingen hindring for at få et både flot og funktionelt badeværelse, og vores erfarne murerteam rådgiver gerne om, hvilke indretningsmuligheder der åbner mulighed for en optimal udnyttelse af pladsen.

Så del dine badeværelsesdrømme med os – vi besigtiger gerne og giver efterfølgende et uforpligtende tilbud på en løsning, som kan få dine drømme til at blive realiteter. 

​Se flere referenc​er på badeværelser h​er

​Skorstene og pejse

​I mange ældre huse indgår den murede skorsten som et vigtigt element i husets arkitektur og bidrager dermed i høj grad til husets karakter og udtryk. 

Det erfarne murerteam hos Effektiv Bygge- & Skadeservice står klar til at hjælpe dig, hvis du skal have muret en ny skorsten eller pejs, så du er sikker på at få en løsning, som matcher din hustype.

​Skorstenen er på toppen af huset en af de meget udsatte bygningsdele på et hus og er helt naturligt meget udsat for regn, sol & vind. Specielt hvis du ikke bruger din skorsten, er risikoen for skader ekstra stor, da en kold skorsten er mere følsom over for fugt og frostskader.

Det er derfor en god idé jævnligt at efterse både fuger og sten i din skorsten, og vi står gerne klar med assistance til reparation og vedligeholdelse af din skorsten eller din pejs.

​Se flere referenc​er på skorstene og pejse h​er

​Beton

​Hvis du har behov for hjælp til støbning af eksempelvis fundamenter eller betongulve, står murerafdelingen i Effektiv Bygge- & Skadeservice klar til at rykke ud og løse dine udfordringer.

​Vores erfarne murere hjælper dig også gerne med betonrenovering og –reparationer, og vi besigtiger gerne din betonopgave og udarbejder efterfølgende et tilbud på den optimale løsning under hensyntagen til dine krav og dit budget.

Så tag os med på råd, hvis du ønsker hjælp til betonarbejde. 

​Se flere referenc​er på beton h​er

​Reparation

​Ved alle former for reparationer på dit hus er det en god idé at tage de erfarne murere hos Effektiv Bygge- & Skadeservice med på råd, så du sikrer dig, at du via vedligeholdelse bevarer værdien af din ejendom bedst muligt.

​​

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

·​Facaderenovering (filsning og pudsning)

·​Sætningsskader

·​Fugerenovering

·​Lavablæsning på sten, beton, træ og metalelementer.

​Sætningsrevner i husets facade og tag øger risikoen for vandindtrængning og dermed langsom nedbrydning af huset, som på sigt kan medføre sætningsskader, som i yderste instans kan bevirke, at ejendommen kan styrte sammen.

Revner i ydermurene – og specielt pludseligt opståede revner – bør helst undersøges af en fagmand, da kan være tegn på alvorlige problemer i husets konstruktioner og åbner mulighed for, at vand og fugt trænger ind i muren.

Som årene går, smuldrer fugerne mellem murstenene på dit hus, og eftersom ødelagte mørtelfuger kan medføre nedbrydning af murværket og dermed risiko for fugtskader på dit hus, bør du sørge for at reparere dårlige fuger, før skaden udvikler sig.

Så lad os tage en snak om de løbende vedligeholdelses-opgaver på din bolig for at sikre, at dit hus bliver holdt i god stand og ikke risikerer skader.

​Se flere referenc​er på reperation h​er

Trapper​

​En flot muret trappe kan være med til at sætte prikken over i’et på din bolig, og det erfarne murerteam hos Effektiv Bygge- & Skadeservice hjælper dig gerne med at vælge og anlægge præcis den trappe, som giver din ejendom det helt rigtige udtryk.

​Vi tilbyder dig professionel rådgivning og rykker gerne ud til opmåling og opmuring af din nye trappe, så du er sikker på at få en løsning, som både lever op til dine krav i hverdagen, og som du vil nyde at se på hver eneste dag mange år fremover.

kontakt os for en snak om, hvordan vi sammen kan opfylde dine trappedrømme......

​Se flere referenc​er på trapper h​er

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk