Tømrer Nakskov

Sætter du pris på kvalitet, så vælg Effektiv Bygge- og Skadeservice til tømrer- og snedkerarbejdet. 

Vi er en tømrervirksomhed i Nakskov med mange års erfaring inden for faget, og den erfaring kommer dig som kunde til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

Effektiv Bygge- og Skadeservice er din lokale samarbejdspartner i Nakskov og omegn, når det gælder tømrer-/snedkeropgaver, og vi hjælper dig meget gerne, når det gælder for eksempel udskiftning af døre/vinduer, opbygning og montering af køkkener, badeværelser og kontorlokaler samt lægning af parketgulve.

Vores team af tømrere i Nakskov er alle træspecialister af hjertet og bearbejder materialet med stor knowhow og passion, så du altid får de helt rigtige løsninger på din byggeudfordring

Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere. Vi har stået for alle former for tilbygninger/ombygninger/nybyggeri og renoveringer – både som hoved-/del- og totalentrepriser. 

I nogle tilfælde vil samarbejdet med en bygherrerådgiver - for eksempel en tegnestue eller en arkitekt - være at foretrække for dig som kunde, og i de tilfælde har vi mulighed for at henvise til flere lokale samarbejdspartnere, som kan være dig behjælpelig med at få konkretiseret byggeprojektet og efterfølgende være din højre hånd og styre projektet sikkert i havn.

I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet altid udføres efter de højeste faglige standarder og stille samme høje krav til eventuelle samarbejdspartnere. Her på siden kan du læse mere om nogle af de områder, vi arbejder med.​​

​Døre, vinduer og porte​

Dit valg af vinduer og døre har en stor beslutning for det udtryk, som din boligs facade har, så det er vigtigt, at du i forbindelse med udskiftning vælger de døre og vinduer, som passer bedst ind i stilen til din bolig og samtidig matcher dine krav i forhold til funktionalitet, vedligeholdelse osv.

Hos Effektiv Bygge- og Skadeservice hjælper vi dig gerne med at den løsning, som passer bedst til din bolig. Vi samarbejder med markedets førende leverandører, så hvad enten du ønsker moderne døre/vinduer med en lav grad af vedligeholdelse eller klassiske døre og vinduer til eksempelvis en murermestervilla, er vi klar til at hjælpe dig. 

​Vi har også mulighed for ved behov at rådgive dig om montering af sikkerhedsdøre og –vinduer, som sikrer din bolig optimalt mod indbrud. Ligeledes står vi klar med råd og vejledning om, hvilke døre og vinduer, som kan sikre dig det optimale udbytte af dagslyset og solens energi og dermed bidrage til et godt indeklima i din bolig.

Vores dygtige tømrere/snedkere i Nakskov kan også hjælpe dig med vedligeholdelse og reparation af de bestående døre og vinduer i din bolig, så lad os prøve kræfter med dine udfordringer, hvad enten dine planer går i retning af udskiftning eller bevarelse af de oprindelige døre og vinduer i din bolig.​

Se flere referenc​er på døre, vinduer og porte.

Tilbyg

​Hvis du går med planer om en tilbygning til dit hus, skal du grundigt overveje indretning og placering af tilbygningen i relation til de(n) bestående bygning(er), samt hvordan du rent arkitektonisk bedst får tilbygningen til at hænge sammen med den eksisterende bolig.

En tilbygning kan rent arkitektonisk opføres i direkte forlængelse af det oprindelige hus, eller du kan lade tilbygningen skille sig klart ud fra den eksisterende bygning – denne beslutning vil ofte afhænge af, hvorvidt dit hus er relativt nyt eller af ældre dato.

​Effektiv Bygge- & Skadeservice er klar til at hjælpe dig med at virkeliggøre dine boligdrømme og kan tilbyde dig professionel rådgivning i forhold til byggetekniske spørgsmål, materialevalg mm. Vi sætter dig også gerne i forbindelse med en bygherrerådgiver, som efter behov kan assistere dig i processen.

Så , hvis du går i tanker om at bygge til for at få flere kvadratmeter i din nuværende bolig – så hjælper vi dig gerne med at opfylde dine drømme om en større og mere funktionel bolig. 

​Se flere referenc​er på Tilbyg.

Ombyg​

​En ombygning kan komme på tale i situationer som eksempelvis familieforøgelse, eller når børnene flytter hjemmefra, hvor du ønsker udnytte de eksisterende kvadratmeter i din bolig anderledes. 

I forbindelse med omfattende renoveringer som for eksempel udskiftning af køkken eller nyt tag kan det også være en overvejelse værd samtidig at ændre på rumfordelingen og/eller udnyttelsen af de bestående kvadratmeter.

Ved en ombygning bør du også nøje overveje byggestil og materialevalg. Hvis du ønsker at renovere/ombygge et parcelhus fra 1960-1970’erne, er det tit løsningen at vælge en total modernisering, hvorimod en nænsom renovering med respekt for den oprindelige arkitektoniske stil vil være at foretrække, hvis du er ejeren af en ældre villa.

​Effektiv Bygge- & Skadeservice er klar til at hjælpe dig med at virkeliggøre dine boligdrømme og kan tilbyde dig professionel rådgivning i forhold til byggetekniske spørgsmål, materialevalg mm. Vi sætter dig også gerne i forbindelse med en bygherrerådgiver, som efter behov kan assistere dig i processen.

Effektiv Bygge- & Skadeservice er klar til at hjælpe dig med at føre dit boligprojekt ud i livet og rykker gerne ud med professionel rådgivning i forhold til byggetekniske spørgsmål, materialevalg mm.

Så ​kontakt os for en snak, hvis du går i tanker om en ombygning af din nuværende bolig – så hjælper vi dig gerne med at opfylde dine drømme om en anderledes indrettet og mere funktionel bolig. 

​Se flere referenc​er på Ombyg.

Nybyg​

Det er en stor beslutning at træffe at bygge et nyt hus, hvad enten det drejer sig om et sommerhus, et helårshus eller måske et mindre byggeri som for eksempel et anneks. 

Et nybyggeri er samtidig at betragte som en fremtidssikring, fordi et nybygget hus er energibesparende, kræver et minimum af vedligeholdelse og holder prisen bedre end et ældre hus.

Vi sætter dig også gerne i forbindelse med en bygherrerådgiver, som efter behov kan assistere dig med professionel rådgivning i forhold til byggetekniske spørgsmål. 

Dermed har du mulighed for at sikre dig, at dine idéer er bæredygtige og realistiske, inden du beslutter dig for at føre dem ud i livet

Du har mange valgmuligheder i forhold til eksempelvis byggestil, indretning og materialevalg, og når du har konkretiseret dine idéer, står vi hos Effektiv Bygge- og Skadeservice altid gerne klar til at hjælpe dig med at realisere dit boligprojekt. 

kontakt os for en snak, hvis du går i tanker om at bygge selv for at få din drømmebolig lige efter dit hoved. 

​Se flere referenc​er på Nybyg.

Køkken​ og badeværelseselementer

Nu om dage er køkkenet et rum, hvor vi ikke blot tilbereder vores mad – det er også et sted, hvor der skal være plads til samtale og hygge med familien.

Samarbejde

​Vi samarbejder med forskellige leverandører på det danske marked og kan derfor levere og montere køkkener og badeværelser i alle prisniveauer og designretninger. Disse samarbejdsaftaler er som kunde din garanti for levering af lige præcis dit drømmekøkken eller –badeværelse.

Egen produktion

Effektiv Bygge- og Skadeservice råder over eget snedkeri og kan derfor også tilbyde en løsning, hvor vi fra bunden af fremstiller håndbyggede køkken- og badeværelseselementer lige efter dine ønsker og efter mål i hvert enkelt tilfælde.​

​​Hos Effektiv Bygge- og Skadeservice lægger vi det samme engagement i opgaven, hvad enten du har planer om en udskiftning af hele dit køkken eller ønsker hjælp til reparation af de bestående køkkenelementer. 

Se flere referenc​er på badeværelser.

Trapper

​Når du skal træffe beslutning om en ny trappe til din bolig, er det – udover design og materialer – vigtigt at være opmærksom på dit behov i forhold til eksempelvis funktionalitet.

Hos Effektiv Bygge- & Skadeservice kan vi levere trapper til både indendørs og udendørs brug, og i forhold til materialer står vi klar med råd og vejledning, hvad enten dine ønsker går i retning af en smuk trætrappe eller måske en mere high tech trappeløsning i eksempelvis stål og glas.​

Det er vigtigt for os, at du får en løsning, som også i hverdagen kan leve op til dine krav, og vi tilbyder dig professionel rådgivning og rykker gerne ud til opmåling og montage af din nye trappe.

kontakt os for en snak om, hvordan vi sammen kan opfylde dine drømme om en trappe, som du vil nyde at se på hver eneste dag mange år fremover.....​​

​Se flere referenc​er på trapper.

Gulve

Gulvet i et rum indrammer på afgørende vis oplevelsen af hele rummet incl. indtryk af lys mm., og det er derfor vigtigt at vælge den rette type gulv, hvad enten man ønsker et iøjnefaldende gulv eller blot ønsker, at gulvet skal fungere som baggrund for den valgte møblering og indretning.

Samtidig er det vigtigt nøje at overveje, hvilke ønsker man har i forhold til udseende, slidstyrke, belastning, mulighed for f.eks. gulvvarme og krav til vedligeholdelse. 

Effektiv Bygge- & Skadeservice er certificeret Junckers gulvlægger.

Vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed for dig, når du skal vælge det rigtige gulv til dit hjem.

​kontakt os, så vi i fællesskab kan finde den perfekte gulvløsning til dig og din bolig.

​Se flere referenc​er på gulve.

Tag​

​Effektiv Bygge- & Skadeservice sender meget gerne en af vores erfarne tagspecialister ud for at rådgive dig, så du får valgt den helt rigtige tagtype til lige præcis din bolig.

Når du vælger tagløsning, er der mange ting ud over udseendet, som du skal tage i betragtning – du skal også vurdere på holdbarhed, krav til vedligeholdelse, pris og bæredygtighed, samt hvilken tagtype, som egner sig bedst til din tagkonstruktion.

Det kunne for eksempel være et holdbart og slidstærkt tegltag fra Lafarge eller Randers Tegl, som passer til langt de fleste hustyper i Danmark.

Alternativt kunne du vælge et ståltag fra for eksempel Decra eller Lindab, som er lettere og hurtigere at lægge og derfor er et billigere alternativ til et traditionelt tegltag. Begge tagtyper passer til dansk byggetradition og det danske klima.  

Inden du beslutter dig, er det en god idé at tage én af vores erfarne tagspecialister med på råd, så du er sikker på at vælge en løsning, som sikrer, at du i mange år fremover kan glæde dig over et smukt og holdbart tag på din bolig.

​Se flere referenc​er på tag.

Stål- og sportshaller​

​Effektiv Bygge- & Skadeservice har opnået en solid erfaring som del- eller hovedentreprenør inden for opførelse af både stål- og sportshaller – både koldhaller og isolerede industrihaller til forskellige formål. Vi hjælper også gerne med eksempelvis udskiftning af tage eller alle former for reparationer på haller.

​Vi samarbejder med førende leverandører på de danske marked som eksempelvis DS Stål og Nassau Porte om at levere fleksible og effektiv løsninger og hjælper også gerne med at finde en løsning, der kan matche både dit budget og dine behov.​

​Se flere referenc​er på stål- og sportstaller.

Hegn

I tømrer- og snedkerafdelingen i Nakskov hos Effektiv Bygge- & Skadeservice har vi mulighed for selv at fremstille flotte og holdbare hegn i trykimprægneret træ til din have eller din terrasse, som kan være give din have udtryk og samtidig forøge værdien af din ejendom og sikre privatlivets fred for dig og din familie. 

Tag en snak med vores erfarne tømrere/snedkere i Nakskov, og lad dem rådgive dig om valg af hegntype og hjælpe dig med at måle op, før de udarbejder et konkurrencedygtigt tilbud til dig og monterer dit nye hegn, så du blot kan se frem til at have et smukt hegn at se på i mange år fremover. 

​Se flere referenc​er på hegn.

Terrasser​

Specielt, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, tilbringer danske boligejere om sommeren meget af tiden på deres terrasse. 

En smuk træterrasse vil som en naturlig forlængelse af dit hus give dig en fin overgang mellem hus og have og samtidig bidrage til at forøge værdien af din bolig.

Det danske vejr er imidlertid af og til lunefuldt, og når du bygger ny terrasse, er det derfor vigtigt at vælge en træsort, som kan tåle både sol, vind, kulde og fugt. 

Effektiv Bygge- & Skadeservice rådgiver dig gerne, når det gælder om at vælge en træterrasse, som opfylder dine behov og passer til præcis din bolig.  

kontakt os for en snak om, hvordan vi i fællesskab får opfyldt dine terrassedrømme.

​Se flere referenc​er på terasser.

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk