Tagdækker​ Nakskov

Professionel tagdækkerservice på Lolland falster og hele Sjælland​

Moderne tagpap ses i dag på flere og flere bygninger og har de senere år været meget anvendt til både private og offentlige byggerier, samt til store industribygninger. Det skyldes, at fagfolk er overbevist om tagets store holdbarhed og styrke, ligesom tagpappets store smidighed giver langt flere arkitektoniske muligheder.​

Også i relation til renovering er tagpap en gunstig løsning, da tagpappen ofte kan lægges direkte oven på det eksisterende tag, således at der ikke er behov for at fjerne og bortskaffe det gamle tag.

Tagdækning med tagpap sikrer dig en langtidsholdbar tagløsning med en lav vedligeholdelsesgrad og kan endvidere bidrage til et renere og bedre miljø.

Effektiv Bygge- og Skadeservice hjælper dig gerne med at finde den optimale løsning til lige præcis dit tagprojekt, hvad enten det drejer sig om reparation/vedligeholdelse, udskiftning af eksisterende tag eller nybygning

Med den kvalitetsbevisthed, som vi lægger i alle vores opgaver, er det en selvfølge, at Effektiv Bygge- og Skadeservice også her på dette nye område har valgt at sætte overliggeren højt, så vores tagdækker i Nakskov kan levere smukke og solide tagpaptage, som både pryder på klimaskærmen og har lang holdbarhed.

 

Vores foretrukne materialeleverandør er derfor Icopal​, som tilbyder tagpapløsninger, som baseret på den seneste teknologi på området er designet til at modstå det skiftende vejrlig, fås i mange farver og er utrolig nemme at forme efter tagkonstruktionen, hvad enten det drejer sig om flade tage eller tagkonstruktioner med rejsning.

kontakt os endelig, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning - vores dygtige tagdækker fra Nakskov kommer gerne ud til en besigtigelse og en snak omkring dit tagprojekt og giver efterfølgende gerne et uforpligtende tilbud på løsning af opgaven.


Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk