Bliv ringet op​?

​Ja tak, jeg ønsker at blive ringet op.

Udfyld formularen med navn og telefon nr., så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fugtisolering​

Er indeklimaet i din bolig i orden?

Fugt i boligen kan opstå af mange forskellige grunde:

  • Fejlkonstruktioner
  • Forkert materialevalg
  • For lav rumtemperatur (ofte i kældre)
  • Utæt klimaskærm
  • Manglende udluftning

Et dårligt indeklima er skadeligt for både mennesker og bygninger, og jo før du tager skridt til at løse problemet, jo større gevinst får du.  Effektiv Bygge- & Skadeservice kommer gerne og gennemgår din ejendom helt uforpligtende og udarbejder et konkret forslag til en løsning på dit problem med for eksempel fugt, kulde og skimmelsvamp.

Skimmelsvamp opstår typisk, når ydervæggen er kold, og rummet er varmt. Det skaber kondens og fugt, som sætter sig i pudslaget i væggene. Skimmelsvamp trives godt på fugtige steder og bør fjernes, da det er potentielt sundhedsskadeligt for mennesker. 

Det er derfor vigtigt at identificere og eliminere årsagen til problemer med fugt og dårligt indeklima.  I mange tilfælde vil fugtisolering være løsningen , og man kan vælge enten udvendig eller indvendig isolering.

Ofte ændrer en udvendig isolering dog facaden radikalt, og man vælger derfor ofte en løsning med indvendig fugtisolering med et diffusionsåbent isoleringsmateriale, som ikke lukker fugten inde og dermed blot bidrager til problemet.

Effektiv Bygge- & Skadeservice er specialister i indvendig fugtisolering med de diffusionsåbne og skimmelhæmmende SkamoPlus-indeklimaplader, som er et åndbart system, der giver et sundt og behageligt indeklima. Pladerne har samtidig en høj isoleringsevne, der reducerer varmeomkostningerne ganske betragteligt, således at du med denne isoleringsform får en løsning, som både tager hånd om økonomien og sundheden for dig og din familie.

​Læs mere om SkamoPlus-indeklimaplader her.

​​Kontakt os og lad vores team af specialuddannede medarbejdere give dig et godt tilbud på fugtteknisk isolering, så du én gang for alle kan komme fugtproblemet i din bolig til livs.

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk