Bliv ringet op​?

​Ja tak, jeg ønsker at blive ringet op.

Udfyld formularen med navn og telefon nr., så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det skal være nemt at være kunde hos os

Fællesnævneren for vores kunder er, at de vælger os som leverandør, fordi de ønsker en lokalt funderet samarbejdspartner, der leverer solid dansk kvalitet til den aftalte tid og pris. 

En åben og ærlig dialog er en selvfølge for os, og vi sætter en ære i at holde vores aftaler. Virksomheden er bygget op omkring et fasttømret værdisæt, der søger det gode samarbejde i alle vores kunderelationer. 

​Det skal være nemt at være kunde i Effektiv Bygge- & Skadeservice, og vi lægger derfor stor vægt på en løsningsorienteret tilgang til den enkelte opgave, som sikrer dig som kunde et smidigt og ubesværet forløb, som matcher lige præcis dit behov.

Vores medarbejderteams er sammensat af dedikerede håndværkere - skadeserviceteknikere, tømrere, snedkere, murere, tagdækkere og malere - som alle er håndplukkede på baggrund af deres engagement og passion for at yde et stykke kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og med stor kundetilfredshed til følge.

Vores medarbejdere arbejder i det daglige i selvstyrende teams, hvor den enkelte byggeleder står for den direkte kontakt til kunden omkring udformning, styring og planlægning af et projekt mv. Vi prioriterer, at du som kunde kun har én kontaktperson i processen.

Specialister inden for en række traditionelle håndværksfag – alt samlet under ét tag

Vi udfører opgaver inden for fag-, hoved- og totalentrepriser.

Vores tætte samarbejde med vores leverandører betyder, at vi kan løse enhver form for opgaver – også de opgaver, som ikke ligger inden for vores eget kompetenceområde. 

​Vi stiller imidlertid store krav til vores samarbejdspartnere og forventer, at de på lige fod med os selv kun leverer den bedste kvalitet – både når det gælder materialer og mandskab. Vi lever op til vores ansvar, og i sidste ende er det vores ansvar, at du er en tilfreds og glad kunde.

Skadeservice - døgnet rundt

​Inden for skadeservice har vi mange års erfaring med effektivt at stoppe en akut opstået skade, og vi hjælper dig videre i junglen af forsikringsspørgsmål.

Vi rykker ud 24/7 til alle former for pludseligt opståede skader: Brand-, vand-, fugt-, storm- og skimmelskader. Første prioritet er at stoppe skaden effektivt, samt at sikre en korrekt håndtering, så skaden bliver optimalt begrænset.

Moderne tagdækkere

Vores dygtige tagdækkere har sat overliggeren højt og arbejder grundigt og omhyggeligt, så det solide materiale både pryder på klimaskærmen og holder i mange år.

Erfarne murere

Murerne hos Effektiv Bygge- & Skadeservice mestrer

alle former for traditionelt murerarbejde – og gør det

med stolthed og et ulasteligt helhedsindtryk. Ud over

det traditionelle murerarbejde har vores team flere

specialkompetencer, bl.a. fugtteknisk isolering og

standsning af opstigende grundfugt.

Specialister i træ

Vores team af tømrere og snedkere er alle træspecialister
af hjertet og bearbejder materialet med stor knowhow og passion, så du altid får de helt rigtige løsninger. Blandt opgaverne tæller både store erhvervsbygninger og private boliger, og vi har gennem årene arbejdet med alle former for nybyggeri og renoveringer – fra de store og komplicerede til de små og enkle. Vi har desuden eget maskinsnedkeri, hvor vi kan specialfremstille mindre emner i træ efter dine mål.

Maling – den sidste finish

Fra vores egen malerafdeling håndterer vi store og

små maleropgaver – det giver en stor fleksibilitet og sikrer

den sidste finish ude hos dig, når vi afslutter en bygge-

eller skadesag. På den måde sikrer vi, at du også her får den høje håndværksmæssige kvalitet og behandling, som er afgørende for os.

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk