Bliv ringet op​?

​Ja tak, jeg ønsker at blive ringet op.

Udfyld formularen med navn og telefon nr., så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København

​Siden Effektiv Bygge- & Skadeservice for 2½ år siden åbnede afdeling i København er opgaverne i hovedstaden vokset stødt. Derfor har det været nødvendigt at se sig om efter et nyt lejemål.

Den nye afdeling ligger på Notgangen 6 i Karlslunde og beskæftiger 6-8 mand.


Udvidelsen er et udtryk for, at vores måde at udføre opgaverne på falder i god jord hos vores københavnske og nordsjællandske kunder, og vi arbejder konstant på at yde en endnu bedre service, fortæller Henrik Vang-Olsen, der er partneri Effektiv Bygge- & Skadeservice.


Fra hovedkontoret i Nakskov udfører firmaet, der blev startet i 2006, både professionel skadeservice og kvalitetsbyggeri. I København er der mest fokus på at tilbyde skadeservice og miljøsaneringer, men i forbindelse med genopbygning efter skader udfører afdelingen også alsidige byggeopgaver.

Valget faldt på Karlslunde, hos en udlejer, der også har tilknytning til Lolland. Det er klart en fordel at have samme holdning til, at man skal være der, hvor og når kunderne har brug for en, og harmoni fås mest enkelt, når man taler samme sprog, fastslår Henrik Vang-Olsen med et glimt i øjet.


Effektiv Bygge- & Skadeservices beskæftiger i Nakskov 45 medarbejdere, blandt andet tømrere, snedkere, murere, tagdækkere og malere, og udfører opgaver lokalt og på hele Sjælland, som det også beskrives på www.bygogskade.dk.


Vi er rigtig glade for at vi står på to ben med baser i såvel Nakskov som i København, og et skridt videre i hovedstadsområdet sker selvfølgelig, uden at det går ud over vores trofaste kunder hjemme på Lolland, forsikrer Henrik Vang-Olsen fra Effektiv Bygge- & Skadeservice.


For mere information kontakt:

Henrik Vang-Olsen, partner i Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S, tlf. 24761559, hvo@bygogskade.dk.


Byg og Skade ny beliggenhed

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk