Montering af dør​

​Dit valg af vinduer og døre har en stor betydning for det udtryk, som din boligs facade har, så det er vigtigt, at du i forbindelse med udskiftning vælger de døre og vinduer, som passer bedst ind i stilen til din bolig og samtidig matcher dine krav i forhold til funktionalitet, vedligeholdelse osv.

​Hos Effektiv Bygge- og Skadeservice hjælper vi dig gerne med at finde den løsning, som passer bedst til din bolig. Vi samarbejder med markedets førende leverandører, så hvad enten du ønsker moderne døre/vinduer med en lav grad af vedligeholdelse eller klassiske døre og vinduer til eksempelvis en murermestervilla, er vi klar til at hjælpe dig.

​Vi har også mulighed for ved behov at rådgive dig om montering af sikkerhedsdøre og –vinduer, som sikrer din bolig optimalt mod indbrud. Ligeledes står vi klar med råd og vejledning om, hvilke døre og vinduer, som kan sikre dig det optimale udbytte af dagslyset og solens energi og dermed bidrage til et godt indeklima i din bolig.

Vores dygtige tømrere/snedkere i Nakskov kan også hjælpe dig med vedligeholdelse og reparation af de bestående døre og vinduer i din bolig, så lad os prøve kræfter med dine udfordringer, hvad enten dine planer går i retning af udskiftning eller bevarelse af de oprindelige døre og vinduer i din bolig.​

​Det er en stor beslutning, du skal træffe, når du står over for at skulle vælge nye vinduer og døre til din bolig. Vinduer og døre sætter et umiskendeligt præg på boligens facade og udgør en væsentlig del af det udtryk, som du ønsker, at lige præcis din bolig skal have. 

Læs mere om montering af døre

HVEM ER EFFEKTIV BYGGE- & SKADESERVICE?

Effektiv Bygge- & Skadeservice er en traditionel håndværksvirksomhed, der udfører professionel skadeservice og kvalitetsbyggeri. Vores primære forretningsområder er tømrer, snedker, murer, maler, tagdækker og skadeservice. 

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti

BLIV RINGET OP AF TØMRERAFDELINGEN

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Så du skal nøje overveje, hvilke døre og vinduer, som passer bedst ind i stilen til din bolig, og som samtidig matcher de krav, som du har til funktionalitet, vedligeholdelse mm.

Så tag en snak med os, og lad os sammen finde den helt rigtige løsning, hvad enten du ønsker døre og vinduer i klassisk eller moderne stil. Effektiv Bygge- & Skadeservice samarbejder med en række fremtrædende leverandører på markedet - blandt andet VELFAC, Idealcombi og KPK - som er leveringsdygtige i energioptimerede vinduer og døre af alle typer og i alle materialer.

Vi hjælper dig gerne, hvad enten du ønsker vedligeholdelsesfrie døre og vinduer i moderne stil i eksempelvis plast/PVC eller træ/alu, eller hvis du er på udkig efter klassiske døre og vinduer til eksempelvis en murermestervilla. Koblede vinduer fra f. eks. Frovin eller Bøjsø kan bidrage til at bevare husets oprindelige arkitektoniske stil og er derfor blandt andet meget velegnede til bevaringsværdige og fredede ejendomme.

Døre og vinduer er samtidig en del af boligens klimaskærm og bidrager som en kilde til lys og energi til et godt indeklima i din bolig. Lad os hjælpe dig med inspiration og gode råd til, hvordan du får optimalt udbytte af dagslyset og solens energi.

Endelig er boligens vinduer og døre et værn imod ubudne gæster. Ønsker du en indbrudssikker løsning, samarbejder vi med førende leverandører af sikkerhedsdøre og vinduer, som tilfører din bolig en bedre sikkerhed imod indbrud. Er uheldet ude med skader i forbindelse med f.eks. indbrud eller storm, kan vi også sikre din bolig med afdækning af døre og vinduer.

Effektiv Bygge- & Skadeservice har også stået i spidsen for større projekter, hvor boligselskaber har ønsket udskiftning af døre og vinduer i deres ejendomme. Lokalt i Nakskov har vi eksempelvis løst opgaver af den karakter for Nakskov Almene Boligselskab (NAB) og Boligselskabet af 1944.

Vores dygtige og erfarne snedkere hjælper dig også gerne med vedligeholdelse af de bestående døre og vinduer i din bolig.

Så hvad enten du ønsker assistance til at vedligeholde og bevare de oprindelige døre og vinduer i din bolig, eller du går med planer om udskiftning, hjælper vi dig gerne videre mod dit mål.​​​

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk