Maler​ Nakskov

​Med egen malerafdeling i Nakskov er Effektiv Bygge- & Skadeservice nu i stand til at håndtere større og mindre maleropgaver uden at skulle entrere med underleverandører.

​Vores malerteam i Nakskov løser ligesom vores øvrige teams opgaver både på Lolland-Falster og på Sjælland, hvor Effektiv Bygge- & Skadeservice i højere og højere grad har fået fodfæste.​

Det giver således en stor fleksibilitet og sikrer dig som kunde den sidste finish, når vi afslutter en bygge- og eller skadesag. Dermed sikrer vi os, at du også på dette område får den høje håndværksmæssige kvalitet og service, som er afgørende for os.

Udvendig facademaling

En del af den løbende vedligeholdelse omfatter maling af din boligs facade, og specielt i en salgssituation er det vigtigt, at din bolig præsenterer sig optimalt.

Hos malerafdelingen i Nakskov kan vi tilbyde dig hjælp til udvendig facademaling - enten hele bygningen eller dele deraf.

​Også i forbindelse med reparationer eller udskiftning af eksempelvis døre og vinduer vil der ofte være behov for en maler til at sætte et effektfuldt punktum for opgaven.

Så lad os høre fra dig, hvis vores maler i Nakskov kan være dig behjælpelig - vi er klar til at rykke ud......

Forebyggende skimmelbehandlling

​Efter en effektiv skimmelbehandling er det vigtigt at have fokus på at forebygge fremtidige fugtproblemer og deraf følgende mulige angreb af skimmelsvamp.

I den forbindelse anvender Effektiv Bygge- og Skadeservice 2 typer antibakteriel maling, som kan være løsningen, hvis du i din bolig har tilbagevendende problemer med fugt og vækst af skimmelsvamp.

Malingen Detoxy Color fra Lifeguard reagerer med lys og fugt fra luften og nedbryder via en foto-katalytisk proces mikroorganismer, virus og bakterier og forebygger fremtidig skimmelvækst.  Uden brug af giftige stoffer forhindrer malingen skimmelsvamp i at opstå igen og fjerner samtidig effektivt ubehagelige lugte som for eksempel røg og bilos. 

​Den diffusionsåbne maling Skimmel-Protect fra Remmers indeholder mikro-sølv og har derfor en vedvarende præventiv effekt over for skimmelsvamp. Skimmel-Protect er den miljørigtige løsning til områder som for eksempel badeværelser, kældre, skoler, børnehaver og svømmehaller, hvor der forekommer eller er fare for skimmelvækst. Malingen er er endvidere meget velegnet som allergimaling. 

Som en antibakteriel maling er den i kraft af en 99,9% resistens over for stafylokokker og 99,6% resistens over for E-Coli bakterier også meget anvendelig til områder som eksempelvis hospitaler, klinikker, tandlæger osv., hvor bakterievækst skal undgås. 

kontakt os​, og lad os sammen finde ud af, hvilken type antibakteriel maling, som er mest velegnet til at løse din udfordring med fugt og skimmelvækst.

Øvrige maleropgaver

Det erfarne malerteam i Effektiv Bygge- og Skadeservice udfører naturligvis også alle former for traditionelle maleropgaver og kan hjælpe dig med den løbende indvendige og udvendige vedligeholdelse af din bolig.

Vi kan være dig behjælpelig, når du skal have malet udhæng eller døre/vinduer i dit hus, eller hvis du står over for en større gennemgribende renovering - for eksempelvis i forbindelse med overtagelse af ny bolig, sommerhus eller lignende. ​

​Vores malere i Nakskov er også klar til at rykke ud, hvis du har behov for hjælp til opsætning af gammeldags tapet, gipsarbejde eller for eksempel maling af træværk ude eller inde.

Så lad os give dig et uforpligtende tilbud på at få løst din maleropgave - ingen opgave eller for stor eller for lille.

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk