Trapper

Hvis du er på udkig efter nye trapper til din bolig, er der mange ting, som du skal være opmærksom på og forholde dig til. Det er vigtigt, at du vælger en trappe, som passer til dine behov og din smag, ligesom du skal overveje, hvor tit trappen bruges, hvor stejl den må være etc. 

Så selv om en trappe ofte indtager en fremtrædende plads i boligen og jo nærmest er at betragte som husets største møbel, er du ud over trappens design, samt hvilke materialer den er fremstillet af, nødt til at forholde dig til faktorer som eksempelvis funktionalitet.

​Effektiv Bygge- & Skadeservice leverer både trapper til indendørs og udendørs brug, og vi er klar til at hjælpe dig, hvad enten du ønsker dig en smuk trætrappe eller måske drømmer om en mere high tech trappeløsning i eksempelvis stål og glas.​

Vi tilbyder dig professionel rådgivning og rykker gerne ud til opmåling og montage af din nye trappe. Der er du sikker på at få en løsning, som du vil nyde synet af hver eneste dag mange år fremover, og som lever op til dine krav i hverdagen.

kontakt os for en snak om, hvordan vi sammen kan opfylde dine trappedrømme.....​​

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk