Terrasser

​Tanken om at gå på en varm træterrasse med bare fødder kan få de fleste til at længes efter en dejlig dansk sommerdag, og en smuk træterrasse bidrager til at forøge værdien af din bolig og virker samtidig som en naturlig forlængelse af dit hus, så du får en fin overgang mellem hus og have.

De fleste danske boligejere opholder sig hele sommeren meget på deres terrasse og får dermed optimal nydelse ud af solskinstimerne.

Effektiv Bygge- & Skadeservice rådgiver dig gerne, når det gælder om at vælge en træterrasse, som opfylder dine behov og passer til præcis din bolig.

​En terrasse skal naturligvis kunne modstå al slags vejr, og det er derfor vigtigt at vælge en træsort, der kan tåle at blive udsat for både sol, vind, kulde og fugt.

Vi bygger primært terrasser i hårdttræ eller fyrretræ, idet vi dog som regel anbefaler trykimprægneret træ eller en anden trætype med meget lang holdbarhed til den del af terrassens konstruktion, der har jordkontakt.

kontakt os for en snak om, hvordan vi i fællesskab får opfyldt dine terrassedrømme.

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk