Tag​

Hos Effektiv Bygge- & Skadeservice har vi stor erfaring med tagarbejde og rådgiver dig derfor meget gerne omkring valg af nyt tag til din bolig. Vi sender gerne en erfaren tagspecialist fra vores tømrer- og snedkerafdeling ud til dig, så I i fællesskab kan vælge den helt rigtige tagtype til dit hus.

Taget har stor betydning for boligens samlede udtryk, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du vælger en tagløsning, som arkitektonisk og stilmæssigt matcher din boligtype.

Udseendet er imidlertid ikke den eneste faktor, som du skal tage i betragtning, når du skal beslutte dig for et nyt tag. Du skal også forholde dig til kriterier som holdbarhed, krav til vedligeholdelse, pris og bæredygtighed, ligesom det er vigtigt, at du vælger en tagtype, som egner sig til din tagkonstruktion.

Et tegltag fra eksempelvis Lafarge eller Randers Tegl vil i mange tilfælde være et rigtig godt valg, da det er holdbart, slidstærkt og passer til langt de fleste hustyper i Danmark. Røde tegl har været anvendt til tagbelægning i Danmark meget længe og passer til de fleste boliger, medens sortglaseret tegl er specielt velegnet til klassiske villaer.

Et ståltag fra for eksempel Decra eller Lindab er et billigere alternativ til de traditionelle tegltage, da denne tagtype er lettere og hurtigere at lægge og dermed giver lavere monteringsomkostninger.

​Ståltaget fås i flere farver og udformninger og er et slidstærkt og stilrent tag, som passer godt til den danske byggetradition og klimaet i Danmark.

​BoligJobordningen for 2016 og 2017 åbner mulighed for fradrag for lønudgifter ved en række energiforbedringer af boligen, så hvis du overvejer isolering og udskiftning af dit tag, er det værd at være opmærksom på disse muligheder.

Endelig er det vigtigt at observere de gældende energikrav i Bygningsreglementet, hvor der i visse tilfælde er krav om at foretage en beregning af rentabiliteten ved efterisolering i fm. tagrenovering og –udskiftning.

Det vil derfor altid være klogest at tage en branchekendt rådgiver med på råd, før man går beslutter sig, når det drejer sig om et nyt tag.

Lad én af vores erfarne tagspecialister, som er opdateret på de nyeste tekniske landvindinger, hjælpe dig med at vælge den helt rigtige tagtype og efterfølgende udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud på dit nye tag.

Så er du sikker på at få den helt rigtige løsning, som sikrer, at du i mange år fremover kan glæde dig over et smukt og holdbart tag på din bolig.

Udbedring af svampe skade i tagkonstruktion

Opgave udført for privat bygherre 

I forbindelse med indflytning, skulle vi forestå istandsættelse af ejendommen, dette indebar mindre tømrer opgaver samt maling af alle indvendige overflader, under arbejdet kunne der konstateres at der var flere forhold der var som  de ikke burde være, en grundig undersøgelse af tagkonstruktionen viste desværre at den indeholde en  svampeskade, og da ejendommen netop var blevet købt, blev ejerskifte forsikringen kontaktet og efter et par møde med bla.  rådgivende ingenører og taksatorer blev det fulde omfang kendt, der var konstateret angreb af ægte hussvamp i spærfoden i hele den vest vendte side af taget, der var grundet kompleksiteten i  reparationen behov for at lave en fuldoverdækning af ejendommen, samt for at sikre størst mulige fremdrift i arbejdet med udskiftning af det angrebene træ,  da der nu var overdækning på valgte bygherre at gøre brug af muligheden for at få udskiftet hele taget, udskiftet alle vinduer samt at lade hele facaden afrense for plastmaling, for her efter at få malet i en diffusions åben maling der på sig vil være langt beder for ejendommen. 

​Den udvendige renovering ad facaden blev udført af vores murer afdeling, de forestod både afrensning af gammel maling samt div. puds reparationer inden facaden fik den afsluttende finish med malingen, til afrensning af den gamle maling blev der benyttet lavablæsning som sikrede en skånsom afrensning, 

Vinduerne blev skiftet efter pudse og maler arbejder var udført, de nye vinduer valgte bygherre at få i træ-alu, valget af netop denne type blev truffet af flere grunde men mest pga. at de nærmest er vedligeholdelses frie, udtrykket fra de originale vinduer er bevaret og det er med til at gøre bygningen som med sin beliggenhed  ved fjorden til en af de smukkeste renoveringer af bevaringsværdige bygninger i Nakskov. 

Husbukke på Fejø Ælder-center

Opgave udbudt i fagentreprise.

Bygherre: Lolland Kommune.

Tømrer entreprise udført.

Taget på Fejø Ældre-center var stærkt angrebet af både viol og husbukke, opgaven her bestod i at udskifte eller forstærke spær der var nedbrudt af husbukke samt at behandle overflader mod nye angreb, der skulle isoleres i henhold til BR. 10 samt udføres fast undertag, oplægning af nye lægter samt svalesikring ved under udhæng.

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk