Stål og sportshaller​

Effektiv Bygge- & Skadeservice har igennem mange år været involveret i opførelse af stål- og sportshaller – både som del- og hovedentrepriser – og har derigennem opbygget en solid erfaring på området.

Vi kan tilbyde at løse opgaven hele vejen fra støbning af grund over rejsning af spær til komplettering af haller – både som koldhaller og isolerede industrihaller til forskellige formål, og vi hjælper også gerne med eksempelvis udskiftning af tage eller alle former for reparationer på både stål- og sportshaller.

​​Vi samarbejder med førende leverandører på de danske marked som eksempelvis DS Stål og Nassau Porte om at levere komplette, fleksible og effektive bygninger til alle former for erhverv.


Stål som bærende konstruktion vinder frem i moderne byggeri pga. materialets store bærestyrke, som giver mange muligheder for en høj grad af designfrihed. Det er naturligvis vigtigt at sikre sig, at en nybygget hal stilmæssigt passer til eventuelle eksisterende bygninger og omgivelser, og vi hjælper dig derfor gerne med at finde den helt rigtige løsning, der samtidig matcher både dit budget og dine behov.​

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk