Stål og sportshaller​

Effektiv Bygge- & Skadeservice har igennem mange år været involveret i opførelse af stål- og sportshaller – både som del- og hovedentrepriser – og har derigennem opbygget en solid erfaring på området.

Vi kan tilbyde at løse opgaven hele vejen fra støbning af grund over rejsning af spær til komplettering af haller – både som koldhaller og isolerede industrihaller til forskellige formål, og vi hjælper også gerne med eksempelvis udskiftning af tage eller alle former for reparationer på både stål- og sportshaller.

​​Vi samarbejder med førende leverandører på de danske marked som eksempelvis DS Stål og Nassau Porte om at levere komplette, fleksible og effektive bygninger til alle former for erhverv.


Stål som bærende konstruktion vinder frem i moderne byggeri pga. materialets store bærestyrke, som giver mange muligheder for en høj grad af designfrihed. Det er naturligvis vigtigt at sikre sig, at en nybygget hal stilmæssigt passer til eventuelle eksisterende bygninger og omgivelser, og vi hjælper dig derfor gerne med at finde den helt rigtige løsning, der samtidig matcher både dit budget og dine behov.​

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk