Nybygning​

Beslutningen om at bygge et nyt hus vil sandsynligvis være én af de største om ikke den allerstørste beslutning, som du kommer til at træffe i dit liv.

Kort fortalt kan man opridse fordelene ved nybyggeri, som følger:

  • Valgfrihed i forhold til byggestil – traditionelt hus eller moderne arkitetur?
  • ​Personligt præg – du får mulighed for at følge dine personlige præferencer i relation til materialer, indretning osv.
  • ​Fremtidssikring – du kan betragte et nybyggeri som en fremtidssikring, eftersom et nybygget hus er opført med anvendelse af alle tilgængelige nye teknologier, er energibesparende, overholder alle miljøforskrifter, efterfølgende vil kræve et minimum af vedligeholdelse og sidst men ikke mindst holder prisen bedre end et ældre hus
  • ​Lavere driftsudgifter – udnyttelsen af ny teknologi i forhold til opvarmning og energibesparende foranstaltninger vil resultere i lavere udgifter i forbindelse med den daglige drift af huset
  • ​Minimal vedligeholdelse – i forbindelse med nybyggeri vælges i videst mulige omfang materialer med meget begrænset krav til efterfølgende vedligeholdelse – eksempelvis døre og vinduer udført i træ/alu

​Når du vælger selv at være bygherre på din egen bolig, er der stort set frit valg på alle hylder i forhold til eksempelvis byggestil, indretning, materialevalg. 

Det er derfor vigtigt, at du bruger tid på at konkretisere dine idéer og søger byggeteknisk rådgivning til at få afprøvet, om dine idéer er bæredygtige og realistiske af få ført ud i livet, eller om der er behov for at justere på enkelte parametre for at finde den helt rigtige løsning, som vil sikre dig, at du får en bolig, som til fulde lever op til både dine ønsker og dine krav.

De erfarne tømrere hos Effektiv Bygge- og Skadeservice har i givet fald mulighed for at levere et komplet træhus, hvis dine materialeønsker går i den retning. Det er en miljøvenlig løsning, som ofte vil være billigere at opføre end et murstenshus, men samtidig som regel en anelse mere vedligeholdelseskrævende.

Vi hjælper dig gerne med professionel rådgivning og har også mulighed for at sætte dig i forbindelse med en bygherrerådgiver, som kan assistere dig undervejs i hele byggeprocessen, når du har behov for råd og vejledning.

kontakt os for en snak, hvis du går i tanker om at bygge selv for at få din drømmebolig lige efter dit hoved. 

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk