​Køkken og bad

​Køkkenet er i dag meget mere end bare et sted, hvor maden tilberedes - her skal også være plads til samtale og familiehygge. Samtidig stilles der stadigt stigende krav til funktionaliteten i takt med, at flere og flere kaster sig ud i store gastronomiske udfordringer inspireret af de kendte gourmetprogrammer på tv.

For os har det ingen betydning, om du står foran en udskiftning af hele dit køkken, eller om det bare drejer sig om en enkelt køkkenlåge, der hænger lidt og trænger til en kærlig hånd. Vi lægger altid det samme engagement i at hjælpe dig, og ingen opgave er for lille eller for stor.

Samarbejde

Vi har gennem årene løst mange forskellige opgaver, hvor vi både har leveret og monteret køkkener og badeværelser fra de forskellige leverandører af færdigfremstillede køkken- og badeværelseselementer. Blandt disse kan nævnes for eksempel Svane Køkkener, HTH Køkkener og Nettoline,som kan levere løsninger i alle prisniveauer og designretninger.  

​Vort samarbejde med disse leverandører sikrer, at du som kunde kan få leveret præcis det køkken eller badeværelse, som opfylder din helt personlige drøm.

Vi er stolte over at have et godt samarbejde med Nettoline i Nakskov, som er Lolland-Falsters eneste køkkenbutik. Du har i samarbejde med deres faguddannede personale med mere end 30 års erfaring her mulighed for at designe dit eget køkken. Nettoline i Nakskov er desuden for tredje år i træk kåret som årets butik i kæden. Vi har uddannede tømrere til at sætte dit nye køkken op

Egen produktion

Vi har på vores eget snedkeri haft flere opgaver, hvor vi har været så heldige at få lov til at fremstille smukke håndbyggede elementer til køkkener og badeværelser fra bunden af. Det er håndværksmæssigt en ønskeopgave at få lov til at tegne et flot og funktionelt køkken eller badeværelse efter den enkelte kundes drømme, samt efterfølgende nøje at få udvalgt de rigtige stykker træ og få disse bearbejdet af kyndige hænder på vores maskinværksted, så det ender med at blive til kundens drømmekøkken eller -badeværelse.​

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk