Gulve​

​Når du første gang træder ind i et rum, er gulvet afgørende for, hvordan du oplever lysets refleksion og rummets indretning, møblering mm. Et harmonisk rum udmærker sig ved at have et gulv, som matcher rummets karakter, hvad enten gulvet skal være en iøjnefaldende feature i rummet eller blot danne en rolig baggrund for indretning og møbler.

Det er derfor altafgørende at vælge den rigtige type gulv, og før beslutningen træffes, bør du nøje overveje, hvilke ønsker og krav du har til udseende, slidstyrke, belastning, mulighed for f. eks. gulvvarme og krav til vedligeholdelse.

​Hos Effektiv Bygge- & Skadeservice står vi altid klar med gode råd og vejledning og vil utrolig gerne hjælpe dig med at vælge det hele rigtige gulv til dit hjem. Så hvad enten du ønsker gulve i træ, laminat eller andre materialer, er du velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde den løsning, som passer helt ​perfekt til dig og din bolig.

Effektiv Bygge- & Skadeservice er certificeret Junckers gulvlægger og har således en enorm ekspertise og erfaring, som vi gerne bringer i spil for at sikre, at du får del gulv, som du drømmer om.

VORES CERTIFIKAT GIVER DIG 20 ÅRS GARANTI

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk