​Skorstene og pejse

​I mange ældre huse indgår den murede skorsten som et vigtigt element i husets arkitektur og bidrager dermed i høj grad til husets karakter og udtryk.

Det erfarne murerteam hos Effektiv Bygge- & Skadeservice står klar til at hjælpe dig, hvis du skal have muret en ny skorsten eller pejs, så du er sikker på at få en løsning, som matcher din hustype.

​​Skorstenen er på toppen af huset en af de meget udsatte bygningsdele på et hus og er helt naturligt meget udsat for regn, sol & vind. Specielt hvis du ikke bruger din skorsten, er risikoen for skader ekstra stor, da en kold skorsten er mere følsom over for fugt og frostskader.

Det er derfor en god idé jævnligt at efterse både fuger og sten i din skorsten, og vi står gerne klar med assistance til reparation og vedligeholdelse af din skorsten eller din pejs.

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk