​Reparation

​Ved alle former for reparationer på dit hus er det en god idé at tage de erfarne murere hos Effektiv Bygge- & Skadeservice med på råd, så du sikrer dig, at du via vedligeholdelse bevarer værdien af din ejendom bedst muligt.

​​

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

·​Facaderenovering (filsning og pudsning)

·​Sætningsskader

·​Fugerenovering

·​Lavablæsning på sten, beton, træ og metalelementer.

​Sætningsrevner i husets facade og tag øger risikoen for vandindtrængning og dermed langsom nedbrydning af huset, som på sigt kan medføre sætningsskader, som i yderste instans kan bevirke, at ejendommen kan styrte sammen.

​Revner i ydermurene – og specielt pludseligt opståede revner – bør helst undersøges af en fagmand, da kan være tegn på alvorlige problemer i husets konstruktioner og åbner mulighed for, at vand og fugt trænger ind i muren.

Som årene går, smuldrer fugerne mellem murstenene på dit hus, og eftersom ødelagte mørtelfuger kan medføre nedbrydning af murværket og dermed risiko for fugtskader på dit hus, bør du sørge for at reparere dårlige fuger, før skaden udvikler sig.

Så lad os tage en snak om de løbende vedligeholdelses-opgaver på din bolig for at sikre, at dit hus bliver holdt i god stand og ikke risikerer skader.

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk