Klinkegulve​

​​Effektiv Bygge- & Skadeservice murere har mange års erfaring med lægning af klinkegulve, som indendørs er en populær gulvtype med en særdeles slidstærk og holdbar overflade.

I rum med meget trafik med fodtøj på som eksempelvis bryggers og entré vil der naturligt være et stort slid på gulvbelægningen. Klinker er derfor et overordentligt velegnet gulvmateriale, som samtidig fungerer rigtig godt sammen med gulvvarme, som kan fungere som rummets varmekilde og samtidig gør gulvet dejligt behageligt at færdes på.

​​Du skal i dit valg af gulvbelægning derfor først og fremmest tage højde for rummets anvendelse og deraf følgende krav til blandt andet holdbarhed, styrke, gangsikkerhed og lydtekniske genskaber. Effektiv Bygge- & Skadeservice samarbejder blandt andet med XL, Stark, Næstved Flisecenter og Evers klinker og fliser, så vi er sikre på at levere et kvalitetsprodukt til vores kunder.

Vi har desuden stor ekspertise i opbygning af undergulve og terrændæk, så kontakt osfor en snak, hvis du går i "gulvtanker". ​

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk