Klinkegulve​

​​Effektiv Bygge- & Skadeservice murere har mange års erfaring med lægning af klinkegulve, som indendørs er en populær gulvtype med en særdeles slidstærk og holdbar overflade.

I rum med meget trafik med fodtøj på som eksempelvis bryggers og entré vil der naturligt være et stort slid på gulvbelægningen. Klinker er derfor et overordentligt velegnet gulvmateriale, som samtidig fungerer rigtig godt sammen med gulvvarme, som kan fungere som rummets varmekilde og samtidig gør gulvet dejligt behageligt at færdes på.

​​Du skal i dit valg af gulvbelægning derfor først og fremmest tage højde for rummets anvendelse og deraf følgende krav til blandt andet holdbarhed, styrke, gangsikkerhed og lydtekniske genskaber. Effektiv Bygge- & Skadeservice samarbejder blandt andet med XL, Stark, Næstved Flisecenter og Evers klinker og fliser, så vi er sikre på at levere et kvalitetsprodukt til vores kunder.

Vi har desuden stor ekspertise i opbygning af undergulve og terrændæk, så kontakt osfor en snak, hvis du går i "gulvtanker". ​

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk