​Indvendig isolering

Forkert byggeteknik eller forkert materialevalg kan give dårligt indeklima, som er skadeligt for både mennesker og bygninger, og jo før du tager skridt til at løse problemet, jo større gevinst får du.

Effektiv Bygge- & Skadeservice kommer gerne og gennemgår din ejendom helt uforpligtende og udarbejder et konkret forslag til en løsning på dit problem med for eksempel fugt, kulde og skimmelsvamp.

Problemer med kondens og fugt kan løses ved at isolere huset enten udefra eller indefra. En udvendig isolering vil ofte ændre facadens udseende radikalt, og man vælger derfor ofte at isolere indefra med en diffusionsåben isolering, som ikke lukker fugten inde og dermed blot bidrager til problemet. 

​​Det er i den forbindelse vigtigt at vælge den rette form for isolering, og Effektiv Bygge- & Skadeservice har derfor valgt at isolere med de diffusionsåbne og skimmelhæmmende SkamoPlus-indeklimaplader, som er et åndbart system, der giver et sundt og behageligt indeklima.

Pladerne har endvidere en høj isoleringsevne, der reducerer varmeomkostningerne ganske betragteligt, således at du med denne isoleringsform får en løsning, som både tager hånd om økonomien og sundheden for dig og din familie.

​Læs mere om SkamoPlus-indeklimaplader her.

Kontakt os, og lad vores team af specialuddannede medarbejdere give dig et godt tilbud på fugtteknisk isolering, så du én gang for alle kan komme fugtproblemet i din bolig til livs.

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk