​Indvendig isolering

Forkert byggeteknik eller forkert materialevalg kan give dårligt indeklima, som er skadeligt for både mennesker og bygninger, og jo før du tager skridt til at løse problemet, jo større gevinst får du.

Effektiv Bygge- & Skadeservice kommer gerne og gennemgår din ejendom helt uforpligtende og udarbejder et konkret forslag til en løsning på dit problem med for eksempel fugt, kulde og skimmelsvamp.

Problemer med kondens og fugt kan løses ved at isolere huset enten udefra eller indefra. En udvendig isolering vil ofte ændre facadens udseende radikalt, og man vælger derfor ofte at isolere indefra med en diffusionsåben isolering, som ikke lukker fugten inde og dermed blot bidrager til problemet. 

​​Det er i den forbindelse vigtigt at vælge den rette form for isolering, og Effektiv Bygge- & Skadeservice har derfor valgt at isolere med de diffusionsåbne og skimmelhæmmende SkamoPlus-indeklimaplader, som er et åndbart system, der giver et sundt og behageligt indeklima.

Pladerne har endvidere en høj isoleringsevne, der reducerer varmeomkostningerne ganske betragteligt, således at du med denne isoleringsform får en løsning, som både tager hånd om økonomien og sundheden for dig og din familie.

​Læs mere om SkamoPlus-indeklimaplader her.

Kontakt os, og lad vores team af specialuddannede medarbejdere give dig et godt tilbud på fugtteknisk isolering, så du én gang for alle kan komme fugtproblemet i din bolig til livs.

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk