EBS Maskinsnedkeri​

Effektiv Bygge- og Skadeservice råder over eget maskinsnedkeri med et udvalg af specialmaskiner. Vi har derfor mulighed for at løse opgaver, hvor der er behov for at få fremstillet specialemner i træ - eksempelvis døre/vinduer/porte på specielle mål, eksklusive køkkener og specielt tilpassede emner i træ i forbindelse med for eksempel renovering af ældre bygninger.​

​Med vores udvalg af specialmaskiner kan vi også tilbyde at fremstille  emner i træ til maritimt brug - både til indretning af cockpit, aptering og udskiftning/renovering af skibsdæk.

Vores medarbejdere er dedikerede til arbejdet med træ, og deres passion og knowhow sikrer, at du altid får den helt rigtige løsning på din opgave.

Butiksindretning - inventar - salgsdisplays​

I vores maskinsnedkeri kan vi hjælpe dig med fremstilling eller ombygning af butiksinventar specielt tilpasset din forretning. 

​Vi har også mulighed for at fremstille salgs- og vinduesdisplays i træ med for eksempel laserindbrænding af dit logo. 

Specialfremstillede paneler/dørgerigter/indfatninger

Ved renovering af ældre ejendomme foretrækker man ofte at bevare den oprindelige arkitektoniske stil med trælister og -gerigter med udskæringer.  

I maskinsnedkeriet i Effektiv Bygge- og Skadeservice kan vi specialfremstille lister, fodpaneler, høje paneler og diverse indfatninger efter mål, så din bolig også efter renovering bevarer sit særkende. ​

​Se flere referenc​er på indfatninger h​er

Vedr. Corona
25-06-2020
Vi tager hånd om begrænsning af Coronasmitten
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk