Byggeri

Din byggerådgiver på Lolland Falster og Sjælland​

I Effektiv Bygge- & Skadeservice beskæftiger vi os primært med entrepriser inden for renovering, ombygning og nybyggeri, tagkonstruktioner, udskiftning af vinduer, lægning af trægulve, samt montering af kontorer, butikker og badeværelser.

Herudover har vi i virksomheden over årene også opbygget stor ekspertise i halbyggeri samt hovedentrepriser. Endelig har vi eget maskinsnedkeri med mulighed for fremstilling af elementer og sektioner til byggerier.

​ Som en lokalt baseret virksomhed har vi vores primære markedsområde på Lolland og Falster, men vi løser naturligvis også mange opgaver på Sjælland med udgangspunkt i vores afdeling i Vallensbæk.

Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler, levere til tiden, og udføre håndværksmæssigt korrekt arbejde – med andre ord, vi løser altid opgaven.​​​

Ny beliggenhed med forbedrede faciliteter i København
28-08-2017
Effektiv Bygge- & Skadeservice er flyttet fra Vallensbæk til Karlslunde.
Læs mere »
Effektiv Bygge- & Skadeservice søger tømrer/snedker til Vallensbæk afd.
05-04-2017
Til snarlig tiltrædelse søger vi ansvarsbevidste faglærte håndværkere, der er glade for faget, frisk på nye tiltag, og har stor grad af selvstændighed. ​ Opgaverne vil typisk være
Læs mere »
Sanitør søges til Skadeservice afd. Vallensbæk
05-04-2017
Vi har travlt, og derfor søger vi en Sanitør til vores Skadeserviceafdeling i Vallensbæk. Vi søger til hurtig tiltrædelse en erfaren og selvkørende Sanitør.
Læs mere »

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk