Renovering af badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse, så er Effektiv Bygge- og Skadeservice dit sikre valg som samarbejdspartner. Vi er eksperter i renovering af badeværelser.

Et nyt badeværelse skal være udført i den rette kombination af kvalitet og funktionalitet, med velvære i fokus.

Vores erfarne murerteam er specialister i at og renovering af badeværelser. I lyset af de ganske særlige lovkrav til konstruktion og materialer i vådrum er det altid en god idé at få fagfolk med på banen, når du går i gang med en renovering af, hvad der betegnes som boligens dyreste rum.

Dermed er du også sikker på at undgå fremtidige fugtskader og opslidende problemer med en eventuel køber, hvis du efterfølgende vælger at sælge din bolig.

​Effektiv Bygge- og Skadeservice udfører alle opgaverne i forbindelse med at vi lavet nyt badeværelse , eller renovere badeværelse. Derfor slipper du for at skulle koordinere aftaler med flere forskellige håndværkere, når du skal have renoveret dit badeværelse.

Fortæl os om dine badeværelsesdrømme – vi kommer gerne ud og kigger på dit badeværelse, og giver et uforpligtende tilbud på en løsning, som kan gøre din drøm til virkelighed.

Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse?

Hvis du skal have etableret et nyt badeværelse, eller skal have renoveret eller opfrisket dit eksisterende badeværelse, så hjælper vi med at finde den helt rigtige løsning.

Gode råd om dit nye badeværelse:

  • Vælg en stil som matcher husets indretning.
  • Moden skifter. Overvej derfor grundigt farver på nye fliser, sanitet og møbler.
  • Få tegnet forslag til dit badeværelse af en professionel badekspert. (Se nedenfor)
  • Overvej pladsbesparende løsninger, som giver mere gulvplads, f.eks. væghængt toilet, indbyggede skabe og nicher, og vælg en håndvask, der ikke er for dyb.
  • De elementer, der bruges ofte, bør være tættest på døren. Normalt er det vask og toilet, mens bruser eller badekar kan placeres længere væk.
  • Det er en fordel at vælge en totalentreprise, når der skal laves nyt bad. Ofte skal der både bruges VVS arbejde, elektriker, murer og tømrer, og det kan være en besværlig proces selv at holde styr på aftaler, budget og kvalitetssikring.

Har du spørgsmål?

Vores murere er

klar til at hjælpe dig

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring til os døgnet rundt
​70 273 273​

Tidligere udførte opgaver med nyt badeværelse​ eller renovering af badeværelser

Inspiration fra professionelle badeksperter

Vi samarbejder med Nettoline, der designer, rådgiver om og leverer møbler til indretning af badeværelser.​

Bliv kontaktet af fagmand inden for 24 timer for en snak om dit badeværelse.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af vores erfarne badeværelseseksperter. De vil indenfor 24 timer ringe dig op, så I kan tale om dine ønsker til nyt badeværelse, og sammen aftale et eventuelt videre forløb.

Det er gratis og uforpligtende at sende en forespørgsel til os, og badeksperten vil hurtigt kunne vejlede dig om det videre forløb.

Vores badeksperter er klar til at hjælpe

​Med mange års erfaring med udskiftning eller renovering af badeværelser, kan de vejlede dig korrekt.

Du kan også ringe til os på: 70 273 273

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hvilke materialer skal man bruge i et nyt badeværelse?

Faktorer som slidstyrke, sikkerhed, god plads og rengøringsvenlige løsninger er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du beslutter dig for, hvilke materialer du ønsker anvendt i dit nye badeværelse.

​I mange tilfælde vil det i opbygningen af et badeværelse være oplagt at anvende Multiplader, som er ét af de mest fleksible byggematerialer på markedet og åbner mulighed for at skabe nye spændende badeværelsesløsninger.​

Samtidig er det vigtigt, at du vælger en stil, som matcher husets øvrige indretning og tager højde for, at moden skifter i relation til farver og former. Som udgangspunkt er det derfor en god idé at undgå fliser, sanitet og møbler i alt for modeprægede farver og former og i stedet sætte kulør på badeværelset med tilbehør, håndklæder osv.


Det er naturligvis ikke i alle boliger, at der er mange kvadratmeter til rådighed til at indrette badeværelse. Det er dog ingen hindring for at få et både flot og funktionelt badeværelse, og vores erfarne murerteam rådgiver gerne om, hvilke indretningsmuligheder der åbner mulighed for en optimal udnyttelse af pladsen.

Effektiv Bygge- & Skadeservice A/S

CVR: ​29817928

Løjtoftevej 27                         Notgangen 6

         4900 Nakskov​                         2690 Karslunde

Telefon: 70 273 273

E-mail: info@bygogskade.dk